Nieuws

BOVO HEREN 1 BLIJFT WINNEN

Na de overwinningen op Dynamo Apeldoorn en Xanthos uit Zetten hebben de volleyballers uit Aalten opnieuw weten te winnen. Afgelopen zaterdag kwam SSS uit Barneveld op bezoek in de goedgevulde Stationshal, waar Bovo alle vijf punten in eigen huis heeft weten te houden.

Na de spannende vijfsetter van vorig weekend in Zetten, stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tussen de nummer 4 en 5 van de ranglijst op het programma in de Derde Divisie B. Op voorhand was al te zeggen dat het voor de Aaltenaren geen gemakkelijke wedstrijd zou gaan worden. Echter, door het eigen spelletje te blijven spelen en vooral ieder punt met elkaar te vieren wisten de mannen van Bovo het hoofd koel te houden. De eerste set ging met 25-22 naar de thuisspelende ploeg. Ook in de tweede set was het spel van Bovo degelijk en goed verzorgd waardoor een voorsprong van vijf punten door de bezoekers niet meer te achterhalen was. 25-20. In de derde en vierde set liet Bovo de tegenstander soms iets te vrij waardoor het tot het einde van deze sets nog spannend was, maar uiteindelijk wist Bovo op het juiste moment toch de knop om te zetten waardoor ook deze beide sets gewonnen werden met respectievelijk 25-21 en 26-24. Met deze overwinning heeft Bovo nu 13 punten uit 3 gewonnen wedstrijden en staat daarmee verdienstelijk op de vierde plek op de ranglijst in de Derde Divisie B. Vanwege de herfstvakantie hebben de Aaltense mannen pas over twee weken weer een competitiewedstrijd. Op zaterdag 29 oktober staat de uitwedstrijd tegen Scylla uit Wageningen op het programma.

Begonnen: Huisman, van der Bend, te Winkel, Kleine Schaars, N. Swijtink, J. Swijtink, ter Haar. Kwamen in: van Lith, Zeilstra, Derksen, Lammers