Heren 1 Nieuws

BOVO WINT RUIM VAN XANTHOS

De mannen van Bovo hebben afgelopen zaterdag 21 januari overtuigend weten te winnen van Xanthos uit Zetten. In de wedstrijd tussen de nummer drie en zeven van de Derde Divisie B werd het nooit echt spannend. 4-0. In de eerste set wist Bovo eenvoudig een voorsprong te nemen en daarna op de side-out de set te winnen. Met 25-20 ging deze set naar de Aaltenaren. In de tweede set was het lang stuivertje wisselen tussen beide teams, maar na meerdere setpunten te hebben verspeeld werd ook deze set binnengehaald met 27-25. In set drie wist Bovo het verschil al eerder in de set te maken en won deze set ruim met 25-19. Zo werd de 3-0 voorsprong en daarmee de overwinning veiliggesteld. In de laatste set konden de mannen zich belonen met een extra punt en de maximale winst. Hoewel de bezoekers af en toe nog een kans op een punt leken te krijgen, werd ook deze laatste set in het voordeel van Bovo afgesloten. Met 25-22 won Bovo deze laatste set en daarmee was de 4-0 overwinning binnen. Met deze overwinning verstevigd Bovo zijn derde positie op de ranglijst.

Aanstaande donderdagavond 26 januari staat de volgende wedstrijd op het programma, tegen SSS H4 in Barneveld.