Nieuws

Beachvolleybaltoernooi Kanjers voor Kanjers

Beachvolleybaltoernooi

Kanjers voor Kanjers

Zaterdag 24 september 10.00 uur

Zondag 25 september 10.00 uur

Locatie : Sportpark Zuid te Aalten

 

Zaterdag:

Heren recreatief (4 heren)

Dames recreatief (4 dames)

Mixed recreatief (2 heren & 2 dames)

 

Zondag:

Dames en heren 2 tegen 2 (promotieklasse/3e divisie en hoger)

Dames en heren 3 tegen 3 (promotieklasse en lager)

Jeugd t/m 14 jaar 4 tegen 4 (indeling hangt af van aantal opgaven)

 

Inschrijfgeld : € 25,- volwassenen / € 10,- jeugd contant te voldoen op locatie

Opgave voor 23 september 2022 bij stefanbaas@hotmail.com

 

Kanjers voor Kanjers en Volleybalvereniging Bovo slaan handen in één.

24 en 25 september wordt er een groot sportevenement georganiseerd op Sportpark Zuid waar alle sporten onder de aandacht worden gebracht. Het hele evenement staat voor het goede doel.

Al het inschrijfgeld wordt besteedt aan het goede doel en komt voor 100% ten goede voor projecten van de stichting Kanjers voor Kanjers.

 

Want er zijn ook in de Achterhoek kinderen die niet of onvoldoende in staat zijn om te spelen of te sporten. Kinderen waarvan je weet dat ze thuis bijna nooit iets extra’s krijgen, omdat er nauwelijks geld is. Een kind dat langdurig ziek is, kinderen met een beperking, of kinderen die om wat voor reden niet thuis kunnen wonen of geen kind kunnen zijn.

Door het organiseren van sportieve evenementen, en donaties van particulieren en het bedrijfsleven maakt Kanjers voor Kanjers dromen van kinderen waar. Het geld dat wordt ingezameld komt volledig ten goede aan projecten voor sport en spel voor kinderen in de buurt.

Iedereen met een wens voor het welzijn van kinderen kan bij Kanjers voor Kanjers terecht. Dat kunnen aanvragen zijn voor groepen als voor een individueel kind.