De commissies

Ledenadministratie

Voor alles omtrent aan- en afmelden van leden, vragen over de contributie en het doorgeven van wijzigingen in gegevens.

Contact: Erwin Arentsen
ledenadministratie@bovo-aalten.nl

 

Activiteiten

Bestaande uit Renate Westerveld, Iris Hengeveld-Busscher en Monique Baas . De activiteitencommissie organiseert leuke activiteiten voor zowel jeugd als senioren buiten de reguliere trainingen en wedstrijden. Denk hierbij aan een sinterklaasviering, knakworstentoernooi of clinics.

Contact: ac@bovo-aalten.nl

 

Recreanten

Het contactpersoon voor de recreatieve tak binnen Bovo is Guus Luiten. Drie teams in variërende niveaus trainen in de Aladnahal en verschillende teams nemen deel aan recreantentoernooien. Neem vooral contact op om eens een training te ervaren.

Contact: rc@bovo-aalten.nl

 

Competitie

Het wedstrijdsecretariaat regelt alles omtrent speeldata en onderhoudt hierbij contact over de competitie met Nevobo en andere verenigingen. Er wordt gezocht naar versterking om dit samen met de huidige wedstrijdsecretaris te doen.

Contact: Erik Lammers
wedstrijdsecretariaat@bovo-aalten.nl

 

Sponsorcommissie

Bestaande uit Daniël Veerbeek , Reinout Dorgelo en Anniek Wikkerink. Voor informatie over de taken die behoren bij de sponsorcommissie, zie het volgende document: Taken Sponsorcommissie. Versterking van de commissie is namelijk altijd gewenst!

Contact: Anniek Wikkerink
sponsorcommissie@bovo-aalten.nl

 

Mediacommissie

Bestaande uit Jelmer-Jan van der Werff, Marjolein Prigge, Romy Neerhof en Sophie te Loeke. Verantwoordelijk voor onder andere de verspreiding van relevante clubinformatie, het bijhouden van social media en de website.

Contact: mc@bovo-aalten.nl

 

Technische commissie

Bestaande uit Nathalie Hoens, Danique Ruesink, Mathias Neerhof en Jan Douwe Swijtink. Zij stellen de teams van Bovo samen, bepalen een verenigingsbreed beleid en werven trainers en coaches.

Contact: Nathalie Hoens
06-14976156
tc@bovo-aalten.nl

 

Ver. scheidsrechterscoördinator

Regelt de indeling van scheidsrechters en tellers tijdens thuiswedstrijden en werft en begeleidt de bondsscheidsrechters van Bovo.

Contact: Inge Hoornenborg
Ingehoornenborg@outlook.com

 

Beach commissie

Heren 2 (heren bier voor kenners) vormt gezamenlijk de beach commissie en houdt zich onder andere bezig met de organisatie van het Bovo beachtoernooi.

Contact: Erwin Arentsen
beach@bovo-aalten.nl

 

Vertrouwenscommissie

Miranda Brethouwer
06 – 83040322
mirandabrethouwer@gmail.com

Hans Knoefmann
06-13551371