Teams

Onze missie “aanbieden van volleybal voor iedereen op zijn of haar gewenst niveau” resulteert in een mix van teams uitkomend in diverse competities.

Volleybalvereniging Bovo biedt mensen die training geven aan Jeugd en/of senioren de mogelijkheid een trainerscursus van de Nevobo te volgen. Inschrijven dient te gebeuren via de Nevobo. Voorwaarde hierbij is dat je lid bent van de Nevobo; dus lid bent van een volleybalvereniging.

Bovo betaald de cursus, mits je minimaal 3 jaar trainingen blijft verzorgen binnen Bovo en je dient het diploma te behalen.
Er worden verschillende cursussen aangeboden bij de Nevobo. Via de site van de Nevobo is te lezen welke cursussen dit zijn.

De cursussen die het meest aansluiten bij Bovo zijn:

  • Cool Moves Volleybaltrainer 2 (VT 2 CMV)
  • Volleybaltrainer 2 (VT 2)
  • Volleybaltrainer 3 ( VT 3)

Cursussen kunnen overal in het land gegeven worden. Veelal organiseert een volleybalvereniging deze. 50% van de deelnemers dient van de eigen vereniging te zijn, de rest mag van andere verenigingen komen. Een groep cursisten bestaat uit 10 tot 12 personen. Wanneer er voldoende animo is voor een bepaalde cursus, kan Bovo de cursus in ‘eigen huis’ organiseren.

Heb je interesse in een cursus dan kun je je altijd aanmelden via de Nevobo. Wil je echter dat Bovo de cursus voor je betaald, dan is het noodzakelijk dat je de TC hierover inlicht. Mailadres hiervoor is: TC@bovo-aalten.nl.

Voor vragen kun je terecht bij bovenstaand mailadres of bij de Nevobo.