Dames 1 Nieuws

Bovo dames 1 pakt een setje uit tegen Livo

Zaterdag 6 november moest Bovo Dames 1 tegen LIVO uit Duiven, het team dat vijfde staat in de competitie. Nadat vorige week de winst gepakt werd tegen Halley was natuurlijk het plan vandaag ook punten mee te nemen naar Aalten.

De eerste set ging gelijk mooi tegen elkaar op. Beide teams behaalden mooie punten en lieten zien dat ze hard konden werken voor de punten. Op 18-18 kon LIVO gas bij geven. De passing van Bovo was in deze fase erg wankel waardoor er weinig werd gescoord. De set werd gewonnen door LIVO met 25-18.

Ondanks het verlies van de eerste set was Bovo gebrand op binnenhalen van punten. Bovo begon sterk aan de set wat resulteerde in een 1-6 voorsprong. Ze wisten dit verder door te trekken door een sterke serve en rake klappen aan het net tot een 6-14 voorsprong. In het midden van de set kwam de sleur erin. Het spel werd slordiger en de dames van Bovo liet de tegenstander terug komen tot een 14-15. Om de set te willen winnen moest er hard worden gewerkt en dit werd gedaan. Bovo haalt de tweede set binnen met 16-25.

De derde set ging in het begin redelijk gelijk op. Echter kon LIVO meer druk brengen in de serve waar de dames van Bovo geen antwoord op hadden. De set werd verloren met 25-16. De vierde set is een grove kopie van de derde set. Deze set werd met 25-18 gewonnen door LIVO. Helaas maar 1 punt mee kunnen nemen naar Aalten.

Volgende week speelt Bovo weer in de mooie roze hal in Aalten tegen TiMaX/DeVoKo dames 2. U bent van harte welkom!