Dames 1 Nieuws

Bovo dames 1 pakt punt tegen de koploper

Zaterdag 13 november mocht het eerste damesteam van Bovo aantreden tegen het tweede van TiMaX/DeVoKo. Dit team stond bovenaan maar de dames van Bovo waren er op gebrand om de punten in huis te houden.
De eerste set liep Bovo lang achter de feiten aan, maakten mooie punten maar konden alles net niet afmaken waardoor de tegenstander uit kon lopen en won met een stand van 25-16.
De tweede set verliep moeizamer dan de eerste set, door een goeie serveserie tegen en slim spel van DeVoKo kwamen de dames van Bovo niet in hun spel en werd ook deze set verloren met 25-14.
In de derde set was een stijgende lijn te zien in het spel van Bovo. Het ging lang gelijk op. Helaas trok DeVoKo aan het langste eind met sterk spel en ging ook deze set verloren voor de dames van Bovo.
Toch voelden de dames van Bovo dat er nog iets te halen viel, door een sterke serve en slim spel wisten de dames een goede voorsprong op te bouwen. Deze waren ze niet van plan weg te geven. Door een dipje lieten ze de dames van DeVoKo nog erg dichtbij komen. Maar lieten deze set niet uit hun handen glippen. Deze set werd dan ook gewonnen met 25-19 door de Aaltense dames.
Volgende week mogen de dames van Bovo aantreden tegen FYSIO Eibergen Boemerang