Nieuws

BOVO – HENK BRUENS TOERNOOI 2023

BOVO – HENK BRUENS TOERNOOI 2023

Op woensdagavond 27 december aanstaande wordt dit jaar traditiegetrouw het eindejaarstoernooi van volleybalvereniging BOVO georganiseerd. Zoals ieder jaar is er ook dit jaar een thema gekoppeld aan het toernooi. Dit jaar reizen we terug in de tijd en nemen we een kijkje in de toekomst met het thema TIJDMACHINE.

Leden, oud-leden en andere geïnteresseerden komen naar de sporthal aan de Stationsstraat in Aalten om het zogeheten “oliebollentoernooi” met elkaar te spelen. Omdat alle teams willekeurig zijn samengesteld uit jeugd-, competitie- en recreatieve spelers is het voor iedereen leuk om mee te doen en draait het vooral om spelplezier en gezelligheid. Voor de inwendige mens wordt gezorgd middels de heerlijk versgebakken oliebollen van Jan en Gerard Swijtink.

De middag voorafgaand aan het Henk Bruens-toernooi heeft het knakworstentoernooi plaats voor de jongste volleyballers van BOVO. Hierbij ligt er een prijs klaar voor de speler die het meest origineel verkleed is!

Naast het toernooi is een fantastische loterij georganiseerd met een overdadig gevulde prijzentafel, waarbij alle prijzen gul zijn gedoneerd door ondernemers uit de Aaltense middenstand. Loten voor deze loterij zijn tijdens het gehele toernooi verkrijgbaar.

Via deze weg nogmaals een grote blijk van waardering en dank voor de sponsoren van deze loterij!

Henk Bruens Toernooi (HBT)

27 december 2023

Inloop 18:00 uur

Aanvang toernooi 18:30 uur.

Meedoen aan het Henk Bruens Toernooi? Opgeven kan via www.bovo-aalten.nl.