Nieuws

Bovo heren winnen eerste wedstrijd van het seizoen

Na de afgelasting van de wedstrijd tegen SDS uit Voorthuizen op 24 september heeft het vlaggenschip van Bovo afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen met 4-0 weten te winnen van SV Dynamo Apeldoorn 3. Daarmee zijn de eerste vijf punten binnen voor de formatie onder leiding van Walter Slotboom.

Direct in de eerste set werd door middel van servicedruk en solide spel afstand genomen van de bezoekers uit Apeldoorn. Door weinig eigen fouten bleef de voorsprong behouden en werd de eerste set met 25-18 gewonnen. De twee volgende sets liet Bovo de teugels wat vieren en had Dynamo de mogelijkheid om een paar punten uit te lopen. Door de neuzen snel weer in dezelfde richting te zetten werd deze achterstand weggepoetst en werden de tweede en derde set gewonnen met respectievelijk 25-23 en 26-24. De vierde en laatste set werd begonnen met een aantal wissels waardoor de voltallige selectie speelminuten heeft gemaakt. Na een kleine achterstand werd snel duidelijk dat alle punten in Aalten zouden blijven en won Bovo de vierde set met 25-19.

Met deze wedstrijd in de benen kunnen de heren zich opmaken voor de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Xanthos in Zetten (14:00 uur).

Begonnen: Huisman, N. Swijtink, J. Swijtink, van der Bend, te Winkel, Kleine Schaars, ter Haar. Kwamen in: van Lith, Derksen, Zeilstra, Lammers.