Nieuws

Corona update namens het bestuur van Bovo

Beste Bovo-ers,

In deze bizarre tijden merk je pas hoe groot het gemis is wanneer je niet bij de club bezig kan zijn en kan genieten van trainingen, wedstrijden en toernooien. Een groot gat waar geen draaiboek voor is en voor onduidelijkheid en onzekerheid zorgt.

Het seizoen 2019-2020 is afgelopen, hopelijk kunnen we in de zomermaanden nog gebruik maken van de beachvelden. De Nevobo is momenteel de laatste details aan het uitwerken voor het aanpassen van de promotie/degradatie voorwaarden richting het nieuwe volleybalseizoen 2020-2021. In de loop van deze week worden deze voorwaarden gecommuniceerd op de site van de Nevobo. Binnen onze eigen vereniging verlopen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen moeizaam omdat het organiseren van overlegvormen en bijv. selectietrainingen op dit moment onmogelijk is.

Als bestuur zijn we druk bezig te bekijken welke consequenties dit allemaal voor ons heeft. Vanuit de gemeente komen de eerste signalen van een ondersteuningspakket, echter de afgelasting van het Sjoksfestival heeft een forse impact op onze financiële huishouding. We zullen moet kijken hoe we dit kunnen compenseren.

Om deze redenen vragen we om jullie steun en geduld omtrent het lidmaatschap/contributie en teamindeling. Op dit moment blijven onze afspraken omtrent het lidmaatschap doorlopen zoals vermeld op onze website (bovo-aalten.nl/lidmaatschap/contributie/).

Dit is moment om met z’n allen het BOVO-gevoel te laten zien en nadien sterker terug te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat ons dit gaat lukken. Als bestuur wensen we iedereen het allerbeste toe in deze lastige tijd en hopen we op begrip voor bovenstaande. Zodra er meer duidelijkheid is over bepaalde situaties zullen we jullie zo spoedig mogelijk infomeren.

Blijf gezond!

Het Bestuur

Erik, Rick en Karin