Nieuws

Eindfeest 2022 – Geef je nu op!

Beste Bovovrienden,

Een select gezelschap heeft voor de gelegenheid een feestcommissie gevormd, want het werd wel weer eens hoog tijd voor een eindfeest! De datum is al eerder bekend gemaakt, maar hier volgt ook eindelijk de aanvullende informatie. We hopen jullie op 9 juli te treffen bij Setz, zodat er weer als vanouds een Bovo feestje gevierd kan worden.

 

Spelletjesmiddag

Er wordt rond 16.00 uur afgetrapt met een spelletjesmiddag voor de jeugd. Een springkussen staat klaar en met oudhollandse spelletjes proberen we de jeugd een leuke middag te bezorgen. Voor drinken wordt gezorgd en er wordt afgesloten met wat te snacken. Een geheel gratis verzorgde middag waarbij elk jeugdlid ook een vriendje of vriendinnetje mee mag nemen.

Opgeven kan helaas niet meer!

 

BBQ

De feestavond starten we om 18.00 uur met een gezellige bbq, verzorgd door Dolf Setz. Voor €12,50 kun je deelnemen en het eindfeest met een volle maag beginnen. Opgeven voor de bbq is helaas niet meer mogelijk.

Voorkeur voor vegetarisch eten? Stuur dan na opgave een extra mailtje naar mc@bovo-aalten.nl en dan houden we hier rekening mee!

 

Eindfeest

Vanaf 20.00 uur draaien we de volumeknop een tandje harder en barst het feest echt los! DJ Ardex en DJ Colbi zullen een set draaien in de sfeervolle ruimte in de achtertuin van Setz. We zijn van plan om de blaren op de voeten te dansen, nu we na twee jaar weer een eindfeest kunnen vieren. Doe je mee?

Let op! De hele avond bij Setz kun je enkel met contant geld betalen. Rij dus eerst even langs een pinautomaat, voordat je naar Plein Zuid komt. 😉