Heren 1 Nieuws

MAXIMALE WINST DE HOFNAR – BOVO IN GAANDEREN

Na twee volleybalvrije weekenden speelden de mannen van de Hofnar – Bovo afgelopen zaterdag tegen Volga uit Gaanderen. Met overtuigend spel en weinig fouten lieten de Aaltenaren zien waar ze goed in zijn en kwamen de Gaanderense mannen er nooit aan te pas. Na zeven wedstrijden blijft de Hofnar – Bovo ongeslagen koploper in de Derde Divisie A en boekte het zijn vijfde 4-0 overwinning van dit seizoen.

In de openingsset begonnen de bezoekers sterk en nam het al snel afstand van de mannen van Volga. Door een sterke blokkering werden de Gaanderense aanvallers al vroeg in de wedstrijd uit hun spel gehaald waardoor de Aaltenaren onder leiding van Slotboom en Vet met 20-25 soepel op een 0-1 voorsprong kwamen. Set twee leek in veel opzichten op de eerste. Waar bij de Hofnar – Bovo alles leek te lukken, kwam Volga aanvallend nauwelijks door de Aaltense defensie. Ook de poging van Volga om de Hofnar – Bovo mentaal van het stuk te brengen mislukte, waardoor ook deze set met 20-25 naar de bezoekers ging. In set drie en vier werd de weerstand van Volga minder en leek ook het geloof bij de thuisploeg te verdwijnen. Doordat de Hofnar – Bovo scherp en gretig bleef, kon het deze beide sets overtuigend met 17-25 winnen waarmee de vijfde maximale overwinning van het seizoen een feit was.

Na zeven wedstrijden gaat de Hofnar – Bovo nu met 31 punten aan de leiding in de Derde Divisie A. Aanstaande zaterdag 2 december spelen de Aaltense mannen thuis tegen Springendal-Set-Up ’65 uit Ootmarsum. Aanvang 18.00 uur in de Stationshal aan de Landbouwstraat in Aalten.

Voor de beker speelt de Hofnar – Bovo aanstaande donderdag 30 november om 21.00 uur tegen Victoria in de Muizenberg te Didam.

Begonnen:            Huisman, Waenink, Swijtink, N. van der Bend, Jansen, Korten, ter Haar.

Kwamen in:          Kleine Schaars, B. van der Bend, Zeilstra, te Winkel.