Heren 1 Nieuws

Sterke start De Hofnar – Bovo in Schalkhaar

De Hofnar – Bovo Heren 1 is het seizoen voortvarend begonnen met een 4-0 overwinning op Avior 2. De eerste set begonnen de Aaltenaren wat onrustig en zo duurde het even voor de zes mannen binnen de lijnen afstand konden nemen van de thuisploeg. Met al snel een dubbele wissel hield De Hofnar – Bovo goed druk en kon het een kleine voorsprong creëren. Zo ging de eerste set met 21-25 in het voordeel naar de Aaltense formatie onder leiding van assistent-trainer Pascal Vet.

In set twee leek De Hofnar – Bovo het schroom van zich af te hebben gegooid en leek het er lang op dat Avior in deze set niet in de dubbele cijfers zou komen. Met overmacht werd deze set met 11-25 gewonnen.

De derde set leek veel op de eerste, waarbij het spel van de Aaltenaren weer onnauwkeurig werd en het de thuisploeg veel punten cadeau deed. Boven de twintig punten was het een tijd lang stuivertje wisselen maar trokken de bezoekers aan het langste eind en zo werd ook deze set gewonnen. 25-27.

Voor de volle buit was ook winst in de vierde en laatste set van belang. Met relatief weinig fouten en simpel maar effectief spel werd deze set met 20-25 gewonnen en zo gingen alle vijf punten terug mee naar Aalten.

Zaterdag 30 september aanstaande speelt De Hofnar – Bovo zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Time Out ’75 uit Diepenheim. Aanvang 18:00 uur in de Stationshal te Aalten.