Nieuws

Teamindeling 2018/2019

het heeft heel lang geduurd, dus dank je wel iedereen voor jullie geduld!
Maar hier  (In de Bijlage) is dan eindelijk de teamindeling voor het komend seizoen.
Zelfs nu moet ik erbij vertellen dat nog steeds niet iedereen definitief heeft toegezegd te blijven volleyballen bij Bovo.
De hoop en de wens is uiteraard dat een ieder tevreden genoeg is met de indeling en de tijd en prioriteit kan vinden om idd bij Bovo te volleyballen het komend seizoen.
Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat er nog mensen afhaken, dan zou maar zo kunnen dat er toch weer geschoven moet worden. De teams zijn voor komend seizoen niet super groot, dus één of twee wijzigingen kunnen al grote gevolgen hebben.
Mocht dit gebeuren, dan wordt je hierover ingelicht. Deze verschuivingen kunnen betekenen dat je naar een lager of hoger spelend team wordt gezet, of dat je van de senioren naar de jeugd wordt gezet. Mochten we genoodzaakt tot deze verschuivingen, dan hopen we op jullie begrip.
Dan is het zo dat we spelers die ambitieus zijn en progressie laten zien regelmatig de kans willen geven om mee te trainen en soms ook met wedstrijden mee te gaan van hoger spelende teams.
Verder is het zo dat nog niet voor alle teams een trainer/coach is gevonden.
Daarom ook de oproep aan een ieder om zich op te werpen als trainer/coach of om mee te denken en te helpen met het zoeken naar een goede trainer/coach voor al onze dames teams. Tips e.d. graag doorgeven aan de TC.
Groetjes van de TC
Marjolein, Jelmer, Jan-Douwe en Zelma