Heren 1 Nieuws

Weer een pijnlijke nederlaag voor de Hofnar-Bovo Heren 1

 • Twee weken geleden werden de mannen van Bovo H1, afgekort van De Hofnar-Bovo Heren 1, overklast door de kampioenskandidaat PDK Huizen H1.
 • Gelukkig kregen de mannen een weekend rust en hebben ze die ingevuld met meditatie, yoga en veel slaap. Beter bekend als bier, wodka en veel feest. Desondanks een heftig weekend reisden de mannen, met een goede trainingsweek achter de rug, af naar een tot dan toe onbekende tegenstander EVV Bultman-Hartholt H1.
 • Met goede hoop en goede zin werd er ingespeeld, ingeslagen en begonnen aan de wedstrijd. Al snel bleek dat er een zeer degelijke tegenstander met een zeer lage foutenlast tegenover de mannen stond. Het gat was snel geslagen en de mooie dingen die Bovo H1 liet zien werden overschaduwd door fouten.
 • De 1e en 2e set resulteerde dan ook beide in een 25-14 verlies.
  De mannen van Bovo lieten gelukkig de koppen niet hangen en begonnen de derde set op een goede manier. Toch werd er weer een gat geslagen door EVV H1, die de mannen van Bovo H1 niet konden overbruggen, zelfs niet met de hulp van de gele kaart ontvangen door J. Kleine Schaars; 25-17.
 • Die vierde set was bijna een evenbeeld van de derde, maar het gat werd nu wel overbrugt, of in ieder geval bijgehouden. Dit leidde tot spanning tot aan het laatste punt, maar het mocht niet baten en zo eindige de laatste set in een 26-24 verlies.
 • Met alweer een 4-0 verlies achter de kiezen zijn de mannen van Bovo H1 gebrand om weer te gaan winnen. Op 7 maart om 18:00 uur in de Roze stationshal in Aalten neemt De Hofnar-Bovo Heren 1 het op tegen VoCASA H2 uit Nijmegen.
  Startopstelling: N. van der Bend, J. Zeilstra, N. Swijtink, JD. Swijtink, J. Korten, M. Makkink en B. ter Haar.
  Kwamen in: J. Kleine Schaars, S. Ooijman, R. Jansen en H. Huisman.