Dames 1 Nieuws

WVC volley – De hofnar Bovo

Zaterdag 7 oktober

Een aantal weken geleden hebben de dames van De Hofnar Bovo al gespeeld tegen de tegenstander van vandaag, WVC Volley uit Wierden. Op die 16e september werd er gestreden om een eerste plek op het bekertoernooi. In een spannende wedstrijd met goed spel van beide teams, wist De Hofnar Bovo met 2-1 te winnen en daarmee ook het toernooi op haar naam te zetten. 3 weken later staan beide teams weer tegen over elkaar, nu voor de derde competitie wedstrijd.

Er werd afgelopen maandag goed getraind! Op de midpositie werden de puntjes nog even op de spreekwoordelijke i gezet. Vanuit de beker werd er meegenomen dat deze mid dames flink aan de bak zouden moeten tijdens het snelle spelletje van WVC Volley. Donderdag was de zaal bezet en werd er een oefenwedstrijd gespeeld in Wehl. Hier viel helaas Elsemiek Baten geblesseerd uit tijdens een landing op de scheidsrechterstoel. Met een debuut voor Silke Bruil in de basis werd er dus gestart tegen WVC Volley. Met een goede service wist Volley de eerste paar punten al uit te lopen tot 6-1. De Hofnar Bovo herpakte zich en wist goed mee te spelen met het snelle spelletje van de dames uit Wierden. Helaas was de eerste achterstand al te groot en bleef het gat van zo’n 5 punten de gehele set. Zoals de eerste set verliepen ook de tweede en derde set. De hele tijd werd er naar een achterstand gekeken en konden de Bovo dames net niet aanklampen bij Volley. Volley had een strakke service en wist de ballen zorgvuldig en gevarieerd te scoren. Tijdens de vierde set was de energie er bij de Aaltense dames uit en samen de dames niet meer tot scoren.

In één wedstrijd is De Hofnar Bovo dames 1 van een gedeelde 2e plek afgezakt naar de 8e plek. Gelukkig is dit pas de derde competitie wedstrijd en ligt alles nog heel dicht bij elkaar. Het was een wedstrijd waarin we veel geleerd hebben en weer verder op kunnen trainen en bouwen. Zaterdag 14 oktober speelt De Hofnar Bovo om 18uur weer thuis in hun roze arena.