Heren 1 Nieuws

De Hofnar – Bovo sluit seizoen in stijl af

Met een 4-0 overwinning op het Voorthuizense SDS hebben de Aaltense mannen van de Hofnar – Bovo plek drie in de 3e Divisie B afgedwongen. Veel weerstand van de bezoekers kwam er nooit, daar een maand geleden degradatie naar de promotieklasse voor hen al een feit was.

Voor aanvang van de wedstrijd werd na mooie woorden van voorzitter Lammers een minuut stilte in acht genomen vanwege het overlijden van actief lid Hemmie Damen.

De Hofnar – Bovo had voor het veiligstellen van de derde plek nog vier punten nodig dus de Aaltenaren begonnen sterk en namen snel een ruime voorsprong op de bezoekers. Met simpel spel en een lage foutenlast ging de eerste set met 25-17 naar De Hofnar – Bovo. Ook in set twee bleek de thuisploeg veruit de betere en met veel direct gescoorde ballen en primaDe Hofnar – Bovo had voor het veiligstellen van de derde plek nog vier punten nodig dus de Aaltenaren begonnen sterk en namen snel een ruime voorsprong op de bezoekers. Met simpel spel en een lage foutenlast ging de eerste set met 25-17 naar De Hofnar – Bovo. Ook in set twee bleek de thuisploeg veruit de betere en met veel direct gescoorde ballen en prima verdedigend werk ging deze set met 25-15 naar De Hofnar – Bovo. Met een publiekswissel voor N. Swijtink, die volgend seizoen in het derde team zal uitkomen, werd een comfortabele 2-0 voorsprong genomen. Tijdens de derde set bleek het verzet van SDS gebroken en kon de thuisploeg het publiek trakteren op verschillende combinaties en daarmee attractief volleybal. Met wederom 25-15 kwamen de Aaltense mannen op een 3-0 voorsprong waarmee de derde plek definitief was veiliggesteld. De vierde set bleek slechts een formaliteit en stond voornamelijk in het teken van het afscheid van Lammers die na dit seizoen stopt bij het eerste team van De Hofnar – Bovo. Met 25-14 in het voordeel van De Hofnar – Bovo was de 4-0 overwinning een feit en kwam daarmee een eind aan het seizoen 2016-2017. verdedigend werk ging deze set met 25-15 naar De Hofnar – Bovo. Met een publiekswissel voor N. Swijtink, die volgend seizoen in het derde team zal uitkomen, werd een comfortabele 2-0 voorsprong genomen. Tijdens de derde set bleek het verzet van SDS gebroken en kon de thuisploeg het publiek trakteren op verschillende combinaties en daarmee attractief volleybal. Met wederom 25-15 kwamen de Aaltense mannen op een 3-0 voorsprong waarmee de derde plek definitief was veiliggesteld. De vierde set bleek slechts een formaliteit en stond voornamelijk in het teken van het afscheid van Lammers die na dit seizoen stopt bij het eerste team van De Hofnar – Bovo. Met 25-14 in het voordeel van De Hofnar – Bovo was de 4-0 overwinning een feit en kwam daarmee een eind aan het seizoen 2016-2017.

Na de huldiging van de verschillende kampioenen binnen de vereniging en de dankwoorden voor vertrekkende spelers en speelsters bleef het nog lang onrustig in de kantine van de Stationshal tijdens het jaarlijkse De Hofnar – Bovo eindfeest.

Begonnen: Huisman, N. Swijtink, Korten, van der Bend, J. Swijtink, Zeilstra, ter Haar. Kwamen in: Kleine Schaars, Lammers, te Winkel.