Dames 1 Nieuws

Spannende strijd dames Bovo in Amsterdam.

Een uitwedstrijd in Amsterdam is voor Bovo de ideale gelegenheid voor een teamweekend halverwege het seizoen.

Op vrijdag middag vertrokken de dames en voltallige staf naar Amsterdam. Op camping Zeeburg werden de slaapplekken klaar gemaakt, waarna de verjaardag van onze goedheiligman werd gevierd.

Na een goed ontbijt en een fijne ochtendwandeling werd de.sporthal opgezocht. US staat met een 4e plek op.de ranglijst boven Bovo. Maar na 2 goede overwinningen start Bovo vol vertrouwen de wedstrijd. Ondanks de valse start weet Bovo snel aan te haken in het spel van de tegenstander en vanaf 10-10 gaat het gelijk op. Met een goede servicedruk en een sterke middenaanval weet Bovo langzaam weg te lopen en de 1e set met 22-25 te winnen.

In de 2e set blijft Bovo goed serveren en door hard te werken en veel te verdedigen, weet Bovo menig punt binnen te halen. Tot 20-20 blijft het een spannende strijd, maar ook nu maakt de service het verschil. De set wordt met 21-25 gewonnen.

US voert vervolgens wat omzettingen door en bestrijdt Bovo door veel aanvallen te plaatsen. Bovo weet hier geen grip.op te krijgen, waardoor deze set wordt verloren met 25-10.

Desondanks blijft Bovo strijden voor de eerste ‘uit’ overwinning van dit seizoen. In de 4e set wist Bovo dit, ondanks de strijdlust, niet om te zetten en bleef het de gehele set tegen een achterstand aan kijken. Aan het einde van de set kwam Bovo nog wel wat terug, maar dit was echter al te laat. De set werd verloren met 25-18.

In de 5e set waren de ploegen weer meer in evenwicht en bleef het tot het einde spannend. Helaas was US wat effectiever in de laatste punten en werd de set verloren met 15-13.

Desondanks zet Bovo de stijgende lijn in haar spel voort. Komende zaterdag zullen de dames dit wederom willen laten zien in de eigen Stationshal tegen Vocasa.