Dames 1 Nieuws

Bovo dames 1 pakt 4 punter in Enschede

Zaterdag 16 oktober speelden Bovo dames 1 een wedstrijd tegen Harambee dames 1, gelegen in Enschede. Na een weekje geen wedstrijd, waren de dames goed uitgerust en gebrand om punten te pakken.

De eerste set begon wat stroever bij Bovo dames 1. Harambee had een goede servedruk. Hierdoor maakte Harambee een goede voorsprong. Hier konden de dames van Bovo niet meer tegen op. Deze set verloren ze dan ook met 25-14.

Ondanks dat de vorige set verloren was, waren de dames van Bovo nog steeds gebrand om punten te pakken. Ze begonnen sterk en hielden de druk hoog voor Harambee. De standen gingen gelijk op tussen beide teams. Maar door het goede spel met veel druk van Bovo wonnen ze deze set met 25-21.

Het stond gelijk in setstanden. Ook deze set gingen de standen gelijk op. De teams waren erg gewaagd aan elkaar. Harambee kreeg Bovo niet uit hun spel. Het samenspel bij Bovo ging goed. Op het einde van de set werd het nog even spannend. Maar Bovo won ook deze set met 25-23.

De stand was 2-1 in setstanden. Beide teams konden nog winnen. Maar door de druk die Bovo op Harambee legde, lukte het Harambee niet om Bovo bij te houden. De winst voor Bovo was al in zicht. Deze set werd dan ook gewonnen door Bovo dames 1.

Het was een spannende wedstrijd. De teams gingen erg gelijk op. Maar uiteindelijk ging Bovo er toch met de winst vandoor. De eindstand was dan ook 3-1.

Op naar de volgende wedstrijd. Deze wordt gespeeld op 23 oktober in onze eigen hal om 18.00 uur. U bent van harte welkom!