Dames 1

Bovo dames 1 vs Dynamo Tubbergen dames 2

Op zaterdag 23 oktober speelde Bovo Dames 1 de wedstrijd tegen Dynamo Tubbergen Dames 2 in Aalten. De vorige wedstrijden werden gewonnen door de dames van Bovo waardoor ze erg gedreven waren om ook deze wedstrijd veel punten te pakken.

De eerste set begon Bovo scherp. Met een sterke serve en goede aanval kwam Bovo al snel op een voorsprong van 14-5. Dit wisten de dames door te zetten. Deze set werd door Bovo gewonnen met 25-21.

In de tweede set begon Bovo Dames 1 ook scherp. Maar Dynamo Tubbergen haalde een aantal punten in en kwam steeds dichterbij. Het ging gelijk op in deze set. Helaas wist Dynamo aan het langste einde te trekken. Ze wonnen deze set met 22-25.

De derde set begon Bovo wat stroef. Er was minder servedruk en Dynamo kwam beter in haar spel. Het ging gelijk op totdat Dynamo de voorsprong wist te pakken behouden. Zij wonnen deze set met 21-25.

De laatste set waren de dames van Bovo erop gebrand om meer punten te pakken. Helaas kwam Dynamo steeds net op een puntje voorsprong. Bovo kwam steeds weer terug tot een gelijke stand, maar Dynamo was net iets te sterk. Zij wonnen deze set met 22-25 en wonnen de wedstrijd met 1-3.

Op zaterdag 30 oktober speelt Bovo Dames 1 wederom een wedstrijd in de Stationshal in Aalten. Wij hopen u daar te zien.