Dames 1

Bovo dames winnen van Halley dames 2

Zaterdag 30 oktober heeft Bovo Dames 1 een thuiswedstrijd gespeeld tegen Halley dames 2. Na vorige week 1 punt tegen de koploper te pakken en een bekerwedstrijd die we liever snel vergeten, waren de dames er op gebrand om vandaag de volle 5 punten binnen te slepen.

De eerste set ging aan het begin gelijk op. Door hard te blijven werken voor ieder punt en alert te zijn aan het net kon de druk op de dames van Halley opgevoerd worden. Van 16 -13 liepen de dames uit naar 20-13 en was er een mooie voorsprong opgebouwd. Echter slopen er wat foutjes in het eigen spel waardoor Halley weer terug kon komen in de set. Bij 22-21 werd het toch nog even spannend maar gelukkig waren de dames van Bovo op tijd bij de les om de laatste punten binnen te slaan. De eerste set werd gewonnen met 25-21.

Aan het begin van de tweede set waren de dames van Bovo en Halley gelijkwaardig aan elkaar. Aan beide kanten van het net werd gevochten voor ieder punt en bij 16 – 16 kon de set nog alle kanten op. De dames van Bovo waren in de beslissende fase van de set scherp aan het net en met volle overtuiging werden de ballen gescoord. Met 25 – 20 werd ook de tweede set gewonnen. De derde set was een kopie van de tweede. Aan het begin ging het weer gelijk op maar halverwege de set konden de dames van Bovo weer een voorsprong van een aantal punten pakken en gaven dit niet meer uit handen. De derde set werd gewonnen met 25 -20.

De winst en 4 punten bleven al in Aalten maar de dames van Bovo waren er op gebrand om vandaag de volle buit binnen te slepen. Vol goede moed stapten de dames weer het veld in om ook de laatste set te winnen. Helaas werden er deze set te veel eigen fouten gemaakt en was de scherpte er vanaf. De vierde set werd dan ook terecht gewonnen door Halley met 16 -25. Een mooie 3 – 1 overwinning en 4 punten voor Bovo maar toch even balen van de laatste set.

Volgende week zaterdag 6 november spelen de dames van Bovo een uitwedstrijd tegen LIVO dames 1 in Duiven. Support is altijd welkom!