Heren 1 Nieuws

Bovo heren 1 laat zien tweede divisie waardig te zijn.

De eerste thuiswedstrijd stond na een korte voorbereiding alweer op het programma. Eindelijk mochten we weer spelen naast de roze muur, met een volle tribune waar het Bovo gevoel vanaf spatte.

De eerste set begonnen we meteen sterk, we speelden als team, knokten voor elke bal en namen gelijk het initiatief in de wedstrijd. Met als resultaat een 25-15 overwinning en een verbaasde tegenstander. Want we waren zeker niet de grootste in het veld maar zowel aanvallend als blokkerend wel de sterkste, niemand werd gematst bij Crossfit Oost de afgelopen paar weken en het resultaat is er. Gooi daar nog een hoge servicedruk bij op en je wint de eerste set met gemak.

De tweede set begonnen we weer sterk, maar ook de tegenstander was wakker geschud. De hele set ging het gelijk op, tot 26-26 aan toe. Met veel lef en zelfvertrouwen wonnen we deze set met 28-26 en lieten we zien waarom wij in de tweede divisie thuis horen.

De derde set ging gelijk op tot halverwege de set. Wij pakten als team het initiatief weer op en wonnen deze set met 25-23.

De vierde set begonnen we zwak, de koppen leken niet meer dezelfde kant op te staan en de gedachten waren al bij een lekker biertje naar afloop. Maar de setwinst was nog niet binnen! De concentratie was weg en het duurde even voordat die weer terug was. Door terug te knokken van een 17-10 achterstand werd het uiteindelijk toch nog 23-23. Helaas was dit niet genoeg, Heyendaal wint de laatste set met 3-1 en neemt toch een puntje mee naar huis.

We kijken terug op een mooie wedstrijd, waarin iedereen zijn eigen steentje bijgedragen heeft, waarin gevochten werd voor elke bal, waarin we hebben laten zien dat we in de tweede divisie thuis horen en waarin we echt mannenvolleybal hebben laten zien.