Heren 1 Nieuws

De Hofnar-Bovo Heren 1 verliest punten in Borne

De Hofnar-Bovo heren 1 mocht na twee weken trainen de wedstrijd shirts weer uit de kast halen voor wederom een uitwedstijd in de Eerste divisie A, dit maal in de Veste te Borne.

De eerste set ging het gelijk op in de Veste, tot de zogeheten “Big Points” de Hofnar-Bovo begon te veel persoonlijke fouten te maken en gaf de eerste set zo eenvoudig uit handen. Apollo won deze set met 25-19.

De tweede set moest er iets veranderen, de jongens van Bovo begonnen dan ook sterk aan deze set. Er zat meer power in de aanval en er werden steeds meer rally’s gewonnen. Dit sloeg halverwege de set echter weer om, de persoonlijke foutjes slopen weer in het spel en een eindstand van 26-24 was het resultaat.

De derde set heeft Bertjan Prins enkele wijzigingen gemaakt, zo bracht hij Nathan Swijtink en Joppe Zeilstra in.  Dit gaf weer nieuw leven aan het spel, met de aanvalspower van Nathan en de altijd grote blokkering van Joppe wist de Hofnar Bovo zich terug te vechten in de derde set. Helaas was het te laat om de derde set nog naar Bovo toe te trekken, de derde set werd met 25-22 verloren.

De vierde set bleef deze opstelling staan en heeft de Hofnar-Bovo eindelijk kunnen laten zien waartoe zij in staat zijn. Met lef en onbevangenheid die de eerste, tweede en derde set gemist werden trok Bovo de vierde set wel naar zich toe, met een setstand van 24-26 en 3-1 verlies moest de Hofnar-Bovo genoegen nemen in de Veste te Borne.

Startopstelling: N van der Bend, R. Jansen, S. Ooijman, , J. Korten, JD Swijtink, B. ter Haar en  B van der Bend

Ingebracht: J. Kleine Schaars, J. Zeilstra, N Swijtink, M. Makkink