Nieuws

Gezocht: vrijwilligers die kas van Bovo willen spekken

Bovo is een vereniging die dankzij vrijwilligers bestaat. Door de grote bereidheid buiten de velden kunnen evenementen zoals het Sjoksfestival, Farm & Countryfair, het Henk Bruens toernooi slagen. De voorbereidingen voor het Sjoksfestival zijn volop gaande een evenement waar veel vrijwilligers nodig zijn en kort daarop staat het volgende evenement al weer voor de deur.

Daarom deze oproep aan jullie om het Bovo hart te laten spreken voor het evenement “Farm & Countryfair “ dat gehouden wordt op 21, 22 en 23 juni. Opgezet door de familie Ruesink met kennis van het platteland en gebaseerd op de grote Engelse plattelandsshows.

Partycentrum ’t Noorden verzorgt hiervoor al vele jaren de catering door middel van de verkoop van een hapje en een drankje in verschillende stands, bijv. de Muziektent, Travelbar en de Pannenkoekbus. Partycentrum ’t Noorden biedt verenigingen de mogelijkheid om geld binnen te halen voor hun eigen vereniging door in de catering te helpen. Natuurlijk wil Bovo hieraan meedoen en zoekt dan ook voor alle dagen vrijwilligers die hierbij mee willen helpen.

Velen hebben voorgaande jaren zelf en/of jullie partner bereid gevonden om te helpen met de Farm & Countryfair. Dit hebben wij erg gewaardeerd! In 2018 was de kasopbrengsten rond de €450,00. Voor dit jaar zoeken wij weer vrijwilligers, veel vrijwilligers!

Voor de volgende dagen/momenten zoeken wij vrijwilligers:

  • vrijdag van 10:00 uur tot 22:00 uur op 3 verschillende locaties
  • zaterdag van 10:00 uur tot 22:00 uur op 4 verschillende locaties
  • zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur op 3 locaties

Als voorbeeld de planning van het afgelopen jaar.

planning farm en country fair

Dat betekent om een goede invulling van de diensten te krijgen, zodat niet alles gedragen moet worden door een handjevol vrijwilligers, er al snel ca. 25 personen nodig zijn. Ook wanneer je maar een paar uurtjes kunt helpen.

Daarom aan jullie de vraag of jullie dit jaar bereid zijn om te komen helpen om de kas van Bovo te spekken. Wanneer jullie iemand anders weten die het leuk vindt om ook te komen helpen, schroom niet, alle hulp is welkom en nodig. Maak elkaar enthousiast en geef je op!

Aanmelden door middel van mailen – bellen – appen!

Met een sportieve groet,

Namens de sponsorcommissie
Daniel Veerbeek
dveerbeek@gmail.com
06 – 189 697 69