Beachaccomodatie Nieuws

We mogen weer! Bekijk hier de regels omtrent beachen tijdens de coronacrisis

Goed nieuws! Eindelijk mogen we weer het zand op.

Waar eerder de maatregelen werden versoepeld voor jeugd tot en met 18 jaar, krijgen volwassenen per 11 mei ook weer de mogelijkheid buiten te gaan volleyballen.

Om dit veilig te doen moeten we ons aan een aantal regels gaan houden. Hierdoor blijft het veilig voor jezelf en voor alle anderen.

Sporten voor jongeren

Jongeren tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding samen trainen in de buitenlucht. Wedstrijden, competities en toernooien zijn verboden. Iedereen moet zich tijdens de trainingen houden aan de hygiënemaatregelen van het RIVM:

  • Voor en na het trainen handen wassen;
  • In de binnenkant van de elleboog niezen en hoesten;
  • Geen handen schudden;
  • Jongeren van 13 tot en met 18 jaar moeten tijdens het sporten 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar.

Sporten voor volwassen

Volwassenen mogen vanaf 11 mei hun sporttrainingen in teamverband in de buitenlucht hervatten, er moet dan 1,5 meter afstand worden gehouden. Daarnaast moeten de hygiëneregels van het RIVM in acht worden genomen. Let op, kleedruimtes en kantine blijven gesloten.

Algemeen

Als je gezondheidsklachten hebt blijf je thuis! Reserveren van de beachvelden is verplicht en kan via het bekende systeem https://bovo-aalten.nl/beach/

We doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om deze regels in acht te nemen. Houd ook de facebook pagina van Sportpark Zuid in de gaten voor de laatste updates.

Alleen samen krijgen we Corona onder controle!

 

We wensen jullie veel sportplezier!

Het bestuur

Erik, Rick en Karin