Dames 1 Nieuws

Bovo Dames 1 pakken 2 punten in Apeldoorn

Afgelopen week werd er hard getraind door de Hofnar-Bovo dames 1 om zaterdag 26 januari weer punten mee naar huis te nemen. Na de spannende wedstrijd van vorige week waarbij de dames van de Hofnar-Bovo drie punten wisten te halen smaakte dat naar meer. De vorige wedstrijd tegen Dros-Alterno dames 3 werd met 0-4 verloren dus waren de dames gebrand op revanche.

De eerste set was er een om snel te vergeten. De service van de tegenstander konden de dames maar niet onder controle krijgen en ook aanvallend werden de ballen niet afgemaakt. Uiteindelijk werd de set met 15-25 verloren.

In de tweede set waren de rollen omgedraaid en schoten de dames van Bovo uit de startblokken met een goede servicedruk en tactische ballen wisten de dames hun voorsprong de hele set te behouden en uiteindelijk met 25-19 te winnen. De tweede set was er eentje waar heel hard werd gewerkt en voor elke bal werd gestreden.

De sfeer zat erin en de derde set werd vol goede moed begonnen. Helaas konden de dames van Bovo het goede spel van de tweede set niet doorzetten. Ondanks een paar wissels werd deze set verloren met 13-25.

De vierde set begon vanuit de kant van Bovo zeer sterk door onder andere midspeelster M. Prigge die aanvallend veel punten wist te maken en wederom een goede servicedruk van het hele team. Vanaf de 20 werd het echter weer spannend en wisten de dames van Alterno langszij te komen tot 24-25. Gelukkig viel uiteindelijk de bal de goede kant op en won Bovo de set met 27-25.

De tegenstander was gefrustreerd en door een goede serviceserie van D. Makkink begon Bovo met een voorsprong van 5-0. Alleen vanaf het moment dat er van veld werd gewisseld wist Alterno de voorsprong steeds verder te verkleinen en uiteindelijk met 18-16 te winnen van Bovo.

Een spannende wedstrijd met veel ups en downs met helaas net niet de winst maar wel weer 2 hele belangrijke punten. Op naar de volgende thuiswedstrijd en hopelijk weer veel punten!