Heren 1

De eerste thuiswedstrijd is een feit

Na een korte voorbereiding is de tweede helft van de competitie alweer begonnen en de eerste thuiswedstrijd is dan ook een feit. Een wedstrijd waarin nog veel goed te maken was. Op 6 oktober om 15:30 uur is De Hofnar-Bovo heren 1 namelijk met 3-1 van het veld afgestuurd in Dieren. Vijftien weken later stonden de mannen van Rebelle al vroeg in de zaal te popelen om te beginnen en ze waren niet de enigeā€¦

De eerste set begon De Hofnar-Bovo fel aan de wedstrijd. Met een hoge servicedruk, een agressieve blokkering en een aanval vol power wisten ze de eerste set binnen te halen met 25-8. Zo heeft Rebelle de Hofnar-Bovo nog nooit zien volleyballen. De tweede set was er niet veel veranderd, De Hofnar-Bovo speelde vol overgave en de mannen van Rebelle hadden hier geen antwoord op.

De derde set leek het tij te keren en de mannen van Rebelle speelden zich terug in de wedstrijd. Een set die tot 20-20 gelijk opging eindigde met een hoge servicedruk en het spel vol overgave waar de Hofnar-Bovo de eerste set mee begonnen was. De derde set was binnen 25-22 en Rebelle was gebroken. De vierde set werd dan ook weer met een grote voorsprong gewonnen: 25-11.

Met deze 4-0 winst wordt het nog spannender binnen de top vier in de 2de divisie, De Hofnar-Bovo staat nu gedeeld derde, 1 punt achter op Cito. Volgende week speelt De Hofnar-Bovo op een doordeweekse vrijdag tegen Cito in Den Dolder, een wedstrijd om naar uit te kijken.