Nieuws Jeugd

De Hofnar Bovo Meisjes A zorgt voor stunt in de beker!

Maandag 22 januari stond voor het meisjes A beker team de wedstrijd tegen Pegasus Nijmegen op het programma. Vorig jaar wist de Hofnar Bovo een 2-0 voorsprong niet vast te houden en verloor het de wedstrijd met 2-3. Het was dus tijd voor revanche! Na een redelijk sterk begin van beide kanten keek De Hofnar Bovo na 2 sets tegen een 0-2 achterstand aan en leek een ronde verder komen erg ver weg. Toen kwam er een stukje Aaltens karakter om de hoek kijken en knokten ze zich terug tot 2-2. Na een super spannende laatste set trok De Hofnar Bovo aan het langste eind en won het de set met 17-15. Revanche was gehaald in Nijmegen en de meisjes A zijn door in de beker. De volgende wedstrijd zal zijn tegen Rivo Rijssen en wordt waarschijnlijk gespeeld op dinsdag 6 februari! De winnaar van dit duel plaatst zich voor de kwart finale meisjes A. Dus mocht je in de buurt zijn, KOM DAT ZIEN!!!

Aanwezig waren: Isa Bauhuis, Maureen Brusse, Marleen Hofs, Britt Bauhuis, Femke Elferink, Noa Luijmes, Laura Koskamp, Janneke Prinsen, Lotte ter Horst en als coaches Jan Douwe Swijtink en Fleur Wille.