Nieuws

Try-Out biedt sporters perspectief tijdens de voortdurende lockdown!

Binnensport is niet toegestaan en voorlopig lijkt hier nog geen verandering in te komen. Veel sporters kunnen hierdoor al een lange tijd niet sporten en moeten op zoek naar een andere oplossing. Veelal wordt deze gevonden door thuis oefeningen te doen, te gaan hardlopen of fietsen. En hoewel we ons best doen dit vol te houden, wordt het steeds moeilijker om gemotiveerd te blijven.

Try-Out komt met een oplossing en heeft aan Bovo laten weten hun sportlocatie voorlopig beschikbaar te stellen aan alle mensen die willen sporten. Buitensport is namelijk toegestaan, mits de regels worden nageleefd. Zo mag je in 2-tallen buiten sporten, maar moet wel 1.5 meter afstand worden gehouden. Ook is het invullen van het registratieformulier verplicht.

Dit betekent dat jij als volleyballer gratis gebruik kunt maken van de survivalbaan en/of materialen die door Try-Out ter beschikking worden gesteld! Jullie zijn doordeweeks zowel overdag als in de avond welkom, in het weekend alleen overdag. Het terrein en de survivalbaan zijn verlicht, dus dat het ‘s avonds donker is, is geen excuus. 😉

Elke week staan er 1 of 2 nieuwe bootcamp trainingen op een bord die op eigen niveau kunnen worden gedaan. Doordeweeks is er tussen 18:00 en 20:30 uur altijd iemand van Try-Out aanwezig.

Voel je vrij om gebruik te maken van dit aanbod en houd jezelf op deze wijze fit en gezond. Je vindt het terrein van Try-Out aan de Bargerdijk 2 in Dinxperlo en online op tryoutsport.nl