Dames 1

7 punten in één week voor dames 1

Na de eerste competitiewedstrijd van 2020 met 4-0 te winnen, werd op maandag 13 januari de inhaalwedstrijd tegen Vollverijs DS 1 gespeeld. Helaas werd deze met 3-2 verloren, dus moest de Hofnar-Bovo dames 1 zich snel weer opmaken voor de volgende competitiewedstrijd tegen VV Forza dames 1. De vorige wedstrijd tegen dit team werd met 3-1 gewonnen, dus de dames van Bovo waren erop gebrand dit resultaat weer te behalen of dit te overtreffen.

De Hofnar-Bovo begon goed aan de wedstrijd. Aanvallend werd er gescoord van beide kanten en het ging gelijk op. Door een aantal fouten van Aaltense kant kon VV Forza ook hun kansen pakken, maar uiteindelijk wist Bovo de eerste set met 25-21 te winnen.

De tweede set begon de Hofnar-Bovo wat minder sterk. De foutenlast lag hoog en er vielen veel ballen op de grond. Al snel werd er tegen een achterstand van 9-18 aangekeken. Door een aantal sterke serveseries en een sterke aanval pakten de dames de draad weer op en punt voor punt kwamen ze terug in de wedstrijd. Dit resulteerde in de setwinst voor Bovo met een stand van 25-20. In de derde set gingen de dames door met hun goede spel en pakten al snel de voorsprong. Er werd goed geserveerd en aanvallend veel gescoord. Bovo pakte de setwinst met een stand van 25-12.

Ook in de vierde set vertoonde Bovo goed spel en kwam er weinig terug van de kant van VV Forza. Deze set werd gewonnen met 25-15 en hiermee won de Hofnar-Bovo dames 1 de wedstrijd met 4-0. De volgende competitiewedstrijd zal op donderdag 23 januari in de Lichtenvoordse Hamalandhal gespeeld worden tegen Longa dames 2.