Dames 1

Dames de Hofnar-Bovo houden geen punten in eigen huis.

Zaterdag 17 november was het tijd voor een thuiswedstrijd in de Stationshal Aalten met als tegenstander LEDnovate Esch Stars Dames 1 uit Vasse. De dames van De Hofnar-Bovo waren erop gebrand om deze wedstrijd punten te pakken. Na een tijd lang gekampt te hebben met blessures kon er deze zaterdag met een bijna geheel fitte selectie worden gestart. Er werd hard gewerkt en gevochten voor ieder punt. De eerste set keek Bovo al gauw tegen een achterstand aan. De dames kwamen weinig tot direct scoren. De eerste set ging dan ook naar LEDnovate Esch Stars met een stand van 16-25.

De tweede set werd het veld betreden met hernieuwde vechtlust. De dames van Bovo kwamen in de beginfase van de set op voorsprong. Mede door een goed verzorgde side-out en veel druk door de midaanvallers. Helaas lukte het niet om de voorsprong vast te houden. Een gebrek aan scorend vermogen in de eindfase leidde tot een eindstand van 21-25. De derde set verliep rommelig met een te hoge foutenlast aan de kant van de Hofnar-Bovo. Ook deze set werd verloren met een stand van 16-25.

De vierde set werd gestart met een intentie een punt in Aalten te houden. Ondanks een goede spreiding door spelverdeler Prigge kwamen de dames te weinig tot scoren. Bovo kon ook deze set niet naar zich toe trekken en verloor met 18-25. De dames van de Hofnar-Bovo verloren daarmee de wedstrijd met 4-0. Volgend weekend staat opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Ditmaal om 18.00 uur tegen Rivo uit Rijssen.