Dames 1

De Hofnar-Bovo dames bij vlagen goed tegen Kerkemeijer Gemini.

De Hofnar-Bovo dames 1 speelden zaterdag 10 november uit tegen Kerkemeijer Gemini dames 1 in Borculo. De tegenstanders draaien boven in de competitie mee. De dames van de Hofnar-Bovo begonnen dus scherp aan de wedstrijd.

De eerste set begon dan ook krachtig, waarbij de stand steeds gelijk op liep. Dit ging door tot de stand van 20-20. Dit komt doordat de servicedruk aan de kant van Bovo erg hoog was en de dames daarmee goed in het spel kwamen. Echter maakte Kerkemeijer Gemini de set af, met een stand van 25-22.

De tweede set begon een stuk minder scherp dan de eerste set. Er werd meteen een achterstand gecreëerd van 7-1. In de time-out werden de dames van de Hofnar-Bovo dan ook wakker geschud en kwam het spel iets beter op gang. Maar dit was niet genoeg, deze set ging verloren met 25-12.

De derde set was een kopie van de eerste set. De dames begonnen na de slordige tweede set krachtig aan de derde set. Ook in deze set kwamen de dames weer met het niveau mee, wat bijna de hele set werd volgehouden. Toen het einde van de set naderde, stond het dan ook 20-22 voor de Hofnar-Bovo. Maar Kerkemeijer Gemini trok aan het langste eind en won met 25-23.

Er kon niet meer gewonnen worden, dat was zeker. Maar toch werd er fel gestart aan de vierde set. Dit hielden de dames niet lang vol, want de laatste set ging verloren met 25-16. De dames van de Hofnar-Bovo verloren de wedstrijd met 4-0.