Heren 1

Coach Vet nog steeds ongeslagen

Afgelopen zaterdag heeft het eerste heren team van De Hofnar-Bovo, onder leiding van coach Vet, weer 4 punten mee naar Aalten genomen. De tegenstander: Voorwaarts heren 1 uit Twello. In de eerste set speelde de Aaltense selectie een clean spelletje en wist zonder problemen de set binnen te halen met een respectievelijke 15-25.

De tweede set ging wat moeizamer. De thuisspelende ploeg maakte minder fouten, terwijl de foutenlast van de Aaltenaren juist omhoog ging. Een combinatie van pass-, aanvalsfoutjes en keuzes in de spelverdeling zorgde ervoor dat De Hofnar-Bovo het zichzelf moeilijk maakte. Na een aantal keer een paar punten voorsprong te nemen en de tegenstander weer terug te laten komen, trok de uitploeg toch aan het langste eind. Met 24-26 haalt De Hofnar-Bovo de tweede set binnen.

De derde set was een herhaling van de eerste set. Met goed, makkelijk, clean spel wint Bovo de derde set met 17-25. Een klein feestje kan gevierd worden voor en door de inval-coach. Nog steeds ongeslagen!

In de laatste set laten de heren van Bovo het varen. Te veel fouten van eigen kant resulteert in een achterstand tegen het team uit Twello. De voorsprong voor Voorwaarts wordt uitgebreid tot uiteindelijk een 25-14 overwinning voor de thuisspelende ploeg.

Met 4 punten keren de heren weer terug naar Aalten en willen ze coach Vet hartelijk danken voor de overwinning. 3-1, geen probleem. Zaterdag 17 november is de volgende wedstrijd tegen Pegasus heren 1 in eigen hal in Aalten.