Dames 1

De Hofnar-Bovo dames hebben geen antwoord op Krekkers dames 2

Afgelopen zaterdag 8 december stond de wedstrijd tussen de Hofnar-Bovo dames 1 en Krekkers dames 2 op het programma. Met in gedachten de uitschakeling in de beker van afgelopen maandag tegen Avior dames 1 vertrokken de dames na twee fanatieke trainingen vanuit Aalten naar Mariaparochie. Inmiddels is de selectie van de Aaltense dames weer nagenoeg blessurevrij en kan er gebouwd worden aan een breed inzetbaar team, met als doel elke week een beetje beter te worden. Onder leiding van staf Michiel Makkink en Gertjan Hijink startte de wedstrijd rond de klok van 14.00 uur.

Met de eerste serve kwamen de dames uit de startblokken. Opvolgend werden aan beide kanten de punten gescoord, maar Krekkers nam de leiding in het spel met afwisselende en sterke serves, een goede verdediging en een aanvallend vermogen. Dit resulteerde in setwinst voor de thuisploeg, 15-25.

Vol overtuiging begonnen dames van Bovo aan de tweede set. Met iets meer servedruk wisten de dames punten te verzamelen, maar ondanks de lange rally’s nam Krekkers het initiatief. Ook de tweede set ging naar de thuisspelende partij, 13-25.

In de 3e en 4e set zien we een kopie van de voorgaande sets, setstanden 8-25 en 12-25. Ondanks diverse wisselingen in opstelling wisten de dames geen grip te krijgen op de wedstrijd. Met als conclusie dat Krekkers ditmaal te strek was.

Er kan uitgekeken worden naar de volgende thuiswedstrijd van aankomende zaterdag 14 december om 16.00 uur, waarin De Hofnar-Bovo dames 1 zal strijden tegen het Hengelose Morgana DVO dames 1. Bekend vanuit de bekercompetitie. Met nog één wedstrijd in het vooruitzicht als afsluiting van de eerste helft tracht Bovo alles uit de kast te halen voor een mooie wedstrijd.

We bedanken de enthousiaste en trouwe supporters voor afgelopen wedstrijden en we zouden het erg leuk vinden u aankomende zaterdag weer te zien. Tot dan!