Dames 1

De Hofnar-Bovo onderuit tegen Tornado Geesteren

Zaterdag 3 november speelden de Dames van De Hofnar-Bovo thuis tegen het eerste team van Tornado Geesteren. Nog nagenietend van de winst van de bekerwedstrijd gingen de dames met veel kracht en positiviteit de wedstrijd in. De eerste set begonnen ze sterk. Maar door het snelle spel van Tornado hielden ze de tegenstander niet meer bij, waardoor Tornado een grote voorsprong pakte. Hierdoor was de set al snel voorbij. Bovo verloor deze met 11-25.

Wakker geschud door de verloren set begonnen ze aan de tweede set, welke zij sterker startten. De dames van de Hofnar-Bovo speelden hun eigen spel en kwamen met het niveau mee. Helaas raakten ze de servicedruk al snel weer kwijt en kon Tornado niet meer worden ingehaald. Deze set ging dan ook naar de dames uit Geesteren met 15-25 . De derde set verliep hetzelfde als de tweede set. Er waren lange rally’s, maar de servicedruk van Bovo was te laag en er werden domme fouten gemaakt. Tornado kwam hierdoor weer op voorsprong. Deze set eindigde eveneens met 15-25.

Hoewel een nederlaag hiermee zeker was, deed de Hofnar-Bovo de laatste set nog haar uiterste best. De dames kwamen goed mee met het spel van Tornado, maar helaas lukte het niet om nog een punt mee te pakken en verloren ze deze met 17-25. Dit bracht de eindstand op 0-4 en slaagden de dames van Bovo er niet in om punten in Aalten te houden.