Heren 1

Goede start Bovo heren in 2019

De start van de tweede helft in de competitie begon voor De Hofnar-Bovo in Nijmegen tegen Heyendaal heren 1 om 13 uur.  De eerste set wist De Hofnar-Bovo gelijk sterk te beginnen met een voorsprong van 4-0 en won deze vol overtuiging met verschillende goede serveseries met 25-18. In de tweede set wist Bovo de concentratie te behouden en haalde ook deze set met gemak binnen met een stand van 25-17.

De derde set begon De Hofnar-Bovo, maar wist niet veel punten uit te lopen op Heyendaal. Bij een stand van 21-17 voor De Hofnar-Bovo kwam Jansen aan de serve. Bovo wist vervolgens door een geweldige serveserie de set te pakken met een stand van 25-17. In de vierde set wist Heyendaal zichzelf te herpakken met een alles of niks service en een diagonaalspeler die de lege ruimtes bij Bovo wist te vinden. De Hofnar-Bovo bleef deze set achter Heyendaal aanlopen met een constante achterstand van 2 á 3 punten. Deze set ging verloren met een stand van 21-25. Ondanks de laatste set heeft De Hofnar-Bovo een goede pot gespeeld onder leiding van coach Brockotter. Volgende week spelen de heren van Bovo thuis een wedstrijd waarin ze nog wat goed te maken hebben tegen de Rebellen.