Dames 1

Bovo dames 1 start eerste wedstrijd in de 3e divisie met verlies

Zaterdag 26 september was het eindelijk zover. Bovo dames 1 mocht thuis aantreden tegen FYSIO Eibergen Boemerang dames 1 in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. De eerste set begon Bovo goed met servicedruk en er werd al gauw een voorsprong opgebouwd van 12-8. Deze voorsprong konden de dames van Bovo lang vasthouden. Bij een stand van 20-20 werden er helaas teveel eigen fouten gemaakt waardoor de set met 22-25 naar de dames van Boemerang ging.

De tweede set was een kopie van de eerste set. Er werd weer een voorsprong opgebouwd, maar boven de 20 kwamen er weer teveel eigen fouten in het spel, waardoor ook deze set naar Boemerang ging.

Er werd wat gewisseld en zo begonnen de dames van Bovo met goede moed aan de derde set. Hier keek Bovo eerst tegen een achterstand aan, maar de dames konden zich snel herpakken waardoor het al gauw gelijk kwam te staan. Helaas ging ook deze set naar de dames van Boemerang met een stand van 22-25.

De vierde set waren de dames van Bovo erop gebrand om toch nog een puntje binnen te slepen. Het spel van Bovo verliep goed, er werd met rust gespeeld. Deze set speelt Bovo dan ook binnen met 25-23. Dit resulteerde in een 3-1 verlies in de eerste wedstrijd na de promotie naar de derde divisie. Vol goede moed gaan ze deze week weer trainen om er zaterdag weer tegenaan te gaan.

Zaterdag 2 oktober mogen de dames afreizen naar Rijssen voor een wedstrijd tegen Rivo Rijssen dames 2 om 13:30 uur