Dames 1

Dames de Hofnar-Bovo nemen geen punten mee uit Rijssen

Afgelopen zaterdag was het tijd voor een uitwedstrijd in de Reggehal in Rijssen. De tegenstander van deze wedstrijd was Rivo Rijsen dames 2. De dames van Bovo waren erop gebrand om deze wedstijd te winnen, want de ontmoeting met Rivo Rijsen eerder dit seizoen werd namelijk met een stand van 3-1 gewonnen. Rivo Rijsen kan tijdens de thuiswedstrijden jong talent uit een hogere divisie lenen om dreigende degradatie te voorkomen. Hierdoor wisten de Aaltense dames dat zij een ander team zouden treffen dan in de thuiswedstrijd in de Stationshal.

In het begin van de eerste set ging het gelijk op en de Hofnar-Bovo liet sterk spel zien. Door een gebrek aan servicedruk en een hoge foutenlast aan het eind van de eerste set werd deze verloren met 25-21.

De tweede set waren de dames van de Hofnar-Bovo ervan overtuigd dat zij hun eigen spel moesten spelen. Helaas konden de dames van de Hofnar-Bovo zich niet herpakken en zakte het niveau verder weg. De set werd verloren met 25-11. In de derde set hebben de dames hard moeten werken om het eigen niveau terug te vinden. Het werd een set met pieken en dalen waarna de dames de set verloren met 25-18.

De vierde werd gestart met de intentie een punt mee te nemen naar Aalten. Ondanks hard werken aan de kant van de Hofnar-Bovo wisten de dames zich niet te belonen. De dames konden ook deze set niet naar zich toe trekken en verloren met 25-17. De uitslag van deze wedstrijd bevestigde de degradatie van de Hofnar-Bovo dames 1 naar de Promotieklasse volgend seizoen.