Dames 1

De Hofnar-Bovo dames behalen goed niveau in Vasse

Afgelopen zaterdag trad De Hofnar-Bovo dames 1 aan tegen de nummer 6 op de ranglijst, LEDnovate Esch Stars dames 1 uit Vasse. Het thuisduel ging verloren met 4-0, dus de dames waren erop gebrand om beter spel te laten zien in Vasse en punten binnen te halen.

De eerste set begon scherp aan de kant van De Hofnar-Bovo. De dames lieten zien dat ze flinke stappen hebben gezet sinds de vorige wedstrijd tegen deze tegenstander. De gehele set ging gelijk op, maar werd afgemaakt door Esch Stars met 25-22. Ook in de tweede set zorgde het goede spel van De Hofnar-Bovo voor spanning. Deze set ging namelijk ook steeds gelijk op en de Aaltense dames konden goed meekomen door een goede verdediging. Helaas trok Esch Stars aan het langste eind, want de set ging verloren met 25-23.

De derde set begon even sterk aan de kant van De Hofnar-Bovo. Het ging lang gelijk op maar dit werd niet volgehouden, want halverwege de set kreeg Esch Stars een voorsprong en wist dit uit te bouwen. Deze set ging dus verloren met 25-17. De dames waren erop gebrand om punten mee naar Aalten te nemen, dus begonnen ze weer scherp aan de vierde set. Het niveau van de eerste en tweede set werd weer terug gevonden. Ook in deze set ging het steeds gelijk op, maar nu afgemaakt door De Hofnar-Bovo. De vierde set werd gewonnen met 27-29. De dames hebben een punt gepakt bij een wedstrijd waar achteraf gezien meer punten gewonnen konden worden.

De volgende wedstrijd wordt gespeeld in Rijssen, tegen Rivo Rijssen dames 2. De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander werd gewonnen met 3-1, maar Rivo heeft thuis de kans om jong talent te lenen van een team in een hogere divisie. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.