Dames 1

De Hofnar-Bovo dames 1 verliest in Steenderen

Zaterdag 20 oktober was het tijd voor de derde uitwedstrijd van het seizoen. Na een goede voorbereiding en een uitgebreide lunch vertrokken de dames van de Hofnar-Bovo dames 1 richting Steenderen. Daar mochten de dames optreden tegen WIK Steenderen dames 1.

De dames waren erop gebrand om punten mee te nemen naar Aalten. Er werd gevochten voor ieder punt en de sfeer was goed. Echter kampt het Aaltense team al vroeg in het seizoen met enkele blessures, waardoor twee vaste krachten in het veld vandaag langs de lijn stonden. De eerste set keek Bovo al gauw tegen een achterstand aan. De dames kwamen weinig tot direct scoren, waar de dames van WIK Steenderen dit wel deden. De eerste set ging dan ook naar WIK Steenderen met een stand van 25-9.

De tweede set verliep hetzelfde als de eerste set. Bovo mistte servicedruk en het vermogen om ballen direct af te maken. Waardoor deze set naar de dames van WIK Steenderen ging. Eindstand: 25-14. De derde set verliep beter dan de eerste twee sets. De dames konden door servicedruk, een sterk blok en een goede spreiding door spelverdeelster Prigge een tijdje meekomen met de dames van WIK Steenderen. Helaas konden de dames van Bovo de setzege niet naar zich toe trekken en verloren zij de derde set met 25-23.

De vierde set was een kopie van de derde set. De servicedruk was goed, maar hier hadden de dames van WIK vaak een antwoord op. Bovo kon ook deze set niet naar zich toe trekken en verloor met 25-18. De dames van de Hofnar-Bovo verloren de wedstrijd met 4-0. Een wedstrijd waarover kan worden gezegd dat het niveau steeds meer wordt gehaald en leerdoelen worden toegepast.

Dinsdag 23 oktober spelen de dames een bekerwedstrijd in de Stationshal. Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen Morgana DVO dames 1. Het fluitsignaal klinkt dinsdagavond om 19:30 uur. De volgende competitiewedstrijd staat gepland op zaterdag 3 november. De Hofnar-Bovo dames 1 treedt dan aan in een thuiswedstrijd tegen Tornado Geesteren dames 1.