Heren 1

De Hofnar-Bovo Heren 1 wint eerste uitwedstrijd

De heren van De Hofnar-Bovo stonden zaterdag 20 oktober op slag van de herfstvakantie weer een zware uitwedstrijd te wachten. Zonder eerste libero ter Haar maar met Schipper als vervanger moest Bovo aantreden tegen een sterk SSS Heren 2 uit Barneveld.

Beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd en het ging gelijk op. Toch pakte SSS de voorhand en kon het de voorsprong uitbouwen om tot een eenvoudige setpoint te komen. Het thuisspelende team verzaakte echter om bij een voorsprong van 24-20 de set binnen te halen en zo kon Bovo de set nog winnen en stond het 1-0 voor Bovo.  Het hoge niveau van de eerste set werd door beide teams meegenomen naar de tweede set. Afwisselend met sterke aanvallen, tot monsterblocks en slimme tactische ballen kwam de set tot een spannend einde waar Bovo de setwinst wist binnen te slepen.

Het begin van de derde set beloofde weer veel spektakel, maar het hoge niveau kon Bovo deze set niet vasthouden. SSS gaf weinig toe en haalde de derde set zonder veel tegenstand binnen. De heren van Bovo voelden zich nog lang niet verslagen en gingen niet ten onder zonder enig gevecht. Het niveau werd opgepakt, de tegenstander ingepakt en de 3-1 winst werd een feit. Het was een zware wedstrijd die met plezier werd gespeeld.

Aankomende week wordt er niet gespeeld. Op zaterdag 3 november staan de heren weer paraat in de roze hal in Aalten, dan spelen ze om 18.00 tegen Rivo Rijssen.

Setstanden: SSS HS2 – De Hofnar Bovo HS1
24-26, 26-28, 25-15, 24-26