Dames 1

De Hofnar-Bovo dames hebben ditmaal wel een antwoord op Krekkers dames 2

Afgelopen zaterdag 23 maart 2019 stond de wedstrijd De Hofnar-Bovo dames 1 tegen Krekkers dames 2 op het programma. Ondanks de definitieve degradatie voor de Aaltense dames, is de strijdlust en  dosis aan plezier nog steeds aanwezig. In de uitwedstrijd wist De Hofnar-Bovo geen gehoor te geven aan het goede spel van Krekkers. Met de nodige tactische aanwijzingen en een goede warming-up startte de wedstrijd, onder leiding van staf Michiel Makkink, rond de klok van 16.00 uur.

De Aaltense dames kwamen goed uit de startblokken en met een servicedruk werd een voorsprong van 9-4 behaald. Vanaf dat moment zette Krekkers een tandje bij en kwam terug tot 10-10. Daarna loopt Krekkers gestaagd uit, met 20-15 plaatste de coach een dubbele wissel. Bovo kwam terug tot 22-20, maar wist dit niet door te zetten. De set werd verloren met 23-25.

Ook in de tweede set begonnen de dames weer sterk, ditmaal met een voorsprong van 10-6. Middels een fanatiek en afwisselend spel lijkt Bovo het heft in eigen handen te hebben. Bij 16-12 werd de set-upper van Krekkers gewisseld en bij een stand van 18-18 een time-out aangevraagd aan de kant van Bovo. Tot het einde van de set ging het gelijk op, helaas werd de set verloren met 25-23.

In de derde set startte Krekkers goed, met een voorsprong van 10-4. Ondanks dit initiatief, herstelde De Hofnar-Bovo zich en kwam terug tot 12-9. Met uitzondering van enkele mooie acties wist Bovo geen volledige aansluiting meer te vinden. De set werd verloren met 25-18.

In de laatste set herpakten de dames zich en dit uitte zich in een goede start. Het spel oogde aan beide kanten rommelig, maar de thuispelende partij nam de voorsprong en deze werd behouden. De set werd met 25-21 gewonnen.

Ondanks dat de Hofnar-Bovo zich wederom maar beloont met één punt, ziet de Aaltense coach groei in het team. Met een vrij weekend voor de boeg, maakt het team zich startklaar voor de laatste twee wedstrijden van het seizoen. Allereerst zal er op 6 april 2019 worden gestreden tegen de Hengelose Morgana DVO dames 1. Om vervolgens het seizoen op 13 april 2019 knallend af te sluiten tegen Springendal Set-Up ’65 dames 3 in de eigen Stationshal.

We bedanken de enthousiaste en trouwe supporters voor de afgelopen wedstrijd en we zouden het erg leuk vinden u bij deze laatste twee wedstrijden weer te zien. Tot dan!